top of page

Bouwonderneming Eddy Audenaert & Zonen BVBA: 200 jaar beroepservaring in het Waasland

In 1815 startte Petrus Audenaert, als zelfstandig aannemer met een bouwonderneming. Sindsdien is de zaak van vader op zonen doorgegeven. Momenteel zijn zonen Franky en Christophe actief als aannemer op de verschillende werven van het familiebedrijf, terwijl de activiteiten van de oudste zoon, Peter, vooral toegespitst zijn op schrijn- en timmerwerken. Kleinzoon Dex Audenaert startte in 2014 als zevende generatie.

 

Als geregistreerd aannemersbedrijf legt de firma Audenaert zich hoofdzakelijk toe op:

 

  • woning- en appartementsbouw

  • renovatie en verbouwingen

  • industriële bouw- en onderhoudswerken

  • algemene schrijn- en timmerwerken

     

De evoluties en nieuwigheden in de sector worden op de voet gevolgd, maar toch spitsen de activiteiten zich voornamelijk toe op de traditionele bouwtechnieken. Het bouwbedrijf Audenaert is met acht werknemers, bijna uitsluitend actief in het Waasland.

 

Eddy Audenaert en zonen beschikken over de meest moderne machines en apparatuur. Voor onze klanten die spoed willen zetten achter de bouw van hun woning, biedt onze firma de garantie dat zij dit kunnen realiseren binnen een tijdsbestek van vijf tot zes maanden. Dit belet natuurlijk niet dat er kwalitatief en tegen sterk concurrentiële prijzen gewerkt wordt.

 

Wens je meer informatie? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

bottom of page